Jun 3, 2008

Hääletu.

Koolis siis esmaspäev köigil nalja palju, Enelil häält pole ja joob teed ja on üli paksult riides. Ennast ajas ka närvi juba.
Päeval käisime Mäggiega poes ja õhtul siis oli kerge istumine treeneri pool. Pidasime kergelt mitme inimese sünnipäevi. . Õhtul mõtteks oli :grill, kokteilid ja võrguhoooaeg

ütleks,et wir sind ein volley-ball-mannschaft mit einem party-problem. . oder wir haben kein problem mit party, aber ohne party. .

Jummala palav on köik päevad olnd ja ürita siis kuskil ühistrantspordis istuda. . jummal tänatud, et enne ikka külaletist ka asju olime ostnud. .
Meie treener oma poja Nicoga. . (maagiline nime :D)
Sai kergelt jalkut mängitud..
Keset Hannoverit, suurte majade vahel.. me igatahes grillime. . palav oli. Aga et räägiti siis eelnevast hooajast ja järgnevast ja et tuleb 1 uus tsikk ja treener siis selgitas, et mis kohti ja kuidas jne ta mängib. Sp siis keegi ütles, et täpselt nagu Eneli. Ja siis tuli treeneri poolt, et Enelit ei asenda väga kergelt, keegi ei laula nii palju xD. Üldiselt pandi seal pikad jutud maha jne ja ma nutsin ikka korralikult.
Aga et siis tiim. .
nagu ikka. .
ma vist juba mainisin, et kokteiliöhtu oli. .
Pärast kui me Annaga kojusöiduks rongi ootasime . .
Ahjah, sünnaks sain tiimilt 110 eurise kinkekaardi, käisin täna shoppamas, kaart on peaaegu tühi.
Üldiselt on mul ABIballiks kleit olemas. Aga häälet mul ikka pole, köha on selle asemel. Aga ma tunnen, et läheb üle. . tegelt ei tea kah. väljas on nii lämbe ja palav, et lausa ensetapp on kanda nii sooje riiideid, ok salliga saan hakkama ja teed joon ka,aga jh. . mitte,et mönes Saksamaa osas nii palju sadand on, et see on isegi inimohvreid nöudnud. . aga üldiselt TAHAKS KA VIHMA.

Aili vanemate toodud kaeraküpsised olid otsas kui koju jöudsin, kahju :D